O nama

Prosinac 26th, 2008

BHWebmasters.Net postoji jos od peog mjeseca davne 2000 godine. Kao pioniri internet scene u BiH cilj nam je od pcetka bio obrazovanje posjetitelja putem besplatnih tecajeva, članaka i savjeta. Kada sam pocinjao sa učenjem HTML-a i programiranja nisam bio u mogucnosti pronaci adekvatne tečajeve na nasem jeziku, pa sam bio priomoran učiti putem njemačkog ili engleskog jezika. Stoga sam odlučio prenijeti svoje skromno znanje dalje, a osim toga i ponuditi platformu svim ljudima dobre volje da podijele svoje zanje sa drugima..

Tako je nastao BHWebmasters, portal koji je do sada okupio 10-tak autora koji su objavili svoje tecajeve i članke na ovim stranicama. U medjuvremenu smo promijenili 3 verzije dizajna i stranica, da bi smo u 12/2008 godine, dakle pred sam kraj te godine presli na WordPress, blog software. Nakon CMS sustava koji smo programirali sami, odlucili smo se za ovaj freeware CMS sistem zbog niza funkcija koje nudi i cinjenice da izrada i njega vlastitog sustava kosta previse dragocijenog vremena, kojeg je bolje uloziti u pisanje članaka ili tečajeva.

Naglasio bih da ove stranice izradjujemo apsolutno volonterski u slobodno vrijeme tako da je svaka podrska od vase strane dobro dosla i da nam ne zamjerite na eventualnim greskama ili nedostacima.

S postovanjem,
ekipa BHWebmasters.Net-a

Popularity: 2% [?]

Komentari su deaktivirani.